Promotion Partners is in 1978 begonnen als promotie- en hostess bureau. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een bureau dat gedreven en flexibel sales personeel voor cosmetica, fashion- en retailmerken werft, selecteert, traint, en verloont. Dit doen zij op de lokale markt en achter de douane op Schiphol en in de See Buy Fly winkels.

Promotion Partners streeft ernaar dé beste partner te zijn in commerciële dienstverlening met de focus op kwaliteit, maatwerk en persoonlijk contact. Door persoonlijke, korte communicatielijnen met zowel flexwerkers als opdrachtgevers zijn zij in staat daar te schakelen en eventueel bij te sturen waar nodig.

Hoe zij dit doen? 

Door de gehele organisatie en begeleiding van de personele bezetting op zich te nemen en veel aandacht te besteden aan trainingen en coaching. Door haar werkzaamheden op Schiphol is het merendeel van het bestand gescreend door de Koninklijke Marechaussee. Zo kunnen zij de kwaliteit waarborgen, die zo belangrijk is voor een succesvolle promotie of evenement.

Onderdeel van het indrukwekkende klantenportfolio zijn merken, zoals Dior, Chanel, Diesel, Nestlé, Volvo, Canon en Samsung.

Meer weten? Of wil je door ons geïntroduceerd worden om te horen wat zij voor je kunnen betekenen.
Bel ons, stuur ons een mail, of ga direct naar de website van Promotionpartners