Wij werken samen met een aantal partners vanwege hun specifieke discipline die mede ingezet kunnen worden om onze opdrachtgevers in deze behoefte te kunnen voorzien.
Edge-logo-zwart2-300x801Er zijn opdrachtgevers die ons vragen ideeën en concepten te ontwikkelen in plaats van alleen producten te produceren en te leveren. Dat doen wij niet met een vast creatief team maar doen dat met een wereldwijde creatieve talentpool. Daar gebruiken wij Edge Amsterdam voor. Edge Amsterdam is een creatief crowdsourcing netwerk. Zij zetten jonge talenten in van verschillende art schools wereldwijd. Hierdoor genereren ze een frisse en vernieuwende kijk op merken en producten.

lees meer

Logo Promotion Partners RGBDe producten die wij ontwikkelen en leveren worden vaak tijdens hospitality events en salespromotie activiteiten ingezet. En om niet alleen de producten af te leveren bij onze klanten kunnen wij er ook voor zorgen dat het complete event of de promotie verzorgd wordt. Dat doen we met onze partner Promotion Partners.

Promotion Partners is een bureau dat al 35 jaar flexibel personeel inzet voor salespromoties en hospitality opdrachten. Zij brengen merken dichter bij klanten door kwalitatief persoonlijk contact. Kort gezegd: relatieopbouw en –onderhoud in het veld met een service- en resultaatgerichtheid. Promotion Partners is voornamelijk actief in de branches hospitality en event, cosmetica, fashion, automotive en (travel) retail.

lees meer

 


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.